Harold-Leergewoonte-Gif

Prof. Dr. Harold Bekkering

Neuropsycholoog & Wetenschappelijk adviseur

Harold is een optimist en een idealist. Zijn doel is om bij te dragen aan een levenslange ontwikkeling van iedereen binnen scholen en organisaties om zo zichzelf en hun omgeving te blijven verrijken. Harold is professor in de psychologie en een onderzoeker binnen de cognitieve neurowetenschappen. Harold interacteert graag met kinderen, studenten en professionals over alles wat met leren en motiveren te maken heeft. Harold heeft veel erkenning voor zijn onderzoek naar (sociaal) leren gekregen, zo is hij bijvoorbeeld geridderd, maar ook heeft hij veel managementervaring en is hij co-oprichter van het befaamde Donders Instituut in Nijmegen.

Gespecialiseerd in

Visie aanscherpen

Harold begeleidt organisaties bij het implementeren van vaak nogal abstracte visies naar de werkvloer. Hij zet hierbij zijn brede kennis overmenselijk gedrag vanuit de pedagogiek, de psychologiën en de neurowetenschappen in.

Leren en motiveren

Mensen optimaal laten ontwikkelen binnen scholen en organisaties is zijn uitganspunt. Samen gaan we bepalen welke gewenste gedragsveranderingen daarvoor nodig zijn.

Onderzoek

Harold is eindverantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van alle transities die jouw organisatie samen met LeerGewoonte aangaat op het gebied van Leren en Motiveren. Hij begeleid alle trajecten van het begin tot het einde.

Bestel Harold's boek

Harold's nieuws items

Van12tot18 Artikelen Harold Bekkering

Van12tot18 Artikelen Harold Bekkering

22-oktober-2023
Interview Harold De correspondent

Interview Harold De correspondent

28-oktober-2022
Harold Bekkering - Labels in het onderwijs

Harold Bekkering - Labels in het onderwijs

26-november-2021

Harold bij trainingen