Ons team

Maak kennis met het team van LeerGewoonte!

LeerGewoonte-ons-team

Met één been in de praktijk

Wat het team van LeerGewoonte zo bijzonder maakt is dat vrijwel alle experts meerdere rollen hebben. Docent-trainers staan zelf nog voor de klas, management-trainers geven leiding en onderzoekers werken en doceren aan de universiteit. Daarom kunnen zij de doelgroep zo goed begrijpen en verder helpen.

 

 

 

De experts van LeerGewoonte

  Wat ons drijft

  Wij zijn ervan overtuigd dat een wetenschappelijke aanpak de sleutel is naar een gezonde en leergierige samenleving.

  Missie
  Visie

  Missie

  Leerlingen optimaal ontwikkelen, dat staat bij ons centraal. En als je wilt dat leerlingen optimaal ontwikkelen, moet je ervoor zorgen dat de professionals om hen heen óók ontwikkelen en professioneel samenwerken. LeerGewoonte zet zich in voor onderwijs dat motiveert, welzijn bevordert en persoonlijke groei stimuleert, voor alle betrokkenen. Samen met schoolleiders, docenten en leerlingen transformeren we scholen op een wetenschappelijk onderbouwde en duurzame wijze. Samen groeien, want de uitdagingen zijn te complex voor het individu.

   

  Visie

  We willen een verschuiving zien van demotivatie, stress en individualisme naar een betekenisvolle, kennisrijke omgeving waar motivatie, welzijn en samen leren centraal staan. Dit kan alleen door samen oude gewoontes te doorbreken en nieuwe gewoontes aan te leren met een wetenschappelijke aanpak. We ondersteunen op vier pijlers (Leren, Welzijn, Visie & Organisatie) en streven er zo naar het maximale uit mensen te halen. 

   

  favicon
  Nieuwsgierig?

  Plan een call